Blok na nože IKON, na 9 nožů, černá, dřevo, WÜSTHOF

Kód: WU7253
Značka: WÜSTHOF
8 238 Kč
Skladem (3 ks)
Vhodný pro: 7x nůž, 1x ocílka, 1x vidlička na maso

Detailní informace

Detailní popis produktu

Blok na nože z jasanového dřeva německé společnosti WÜSTHOF zaujme svým elegantním designem. Hliníkový podstavec mu poskytuje stabilitu a dodává na modernitě. Poskytuje místo pro 7 nožů, vidličku na maso a ocílku. Nože jsou díky bloku chráněny před otupením a přitom stále po ruce na kuchyňské lince.

  • Vyroben z jasanového dřeva vysoké kvality
  • V černém provedení
  • Podstavec bloku z hliníku
  • Logo značky dodává na exkluzivitě
  • Pro 7 nožů, vidličku na maso a ocílku

Doplňkové parametry

Kategorie: Bloky a stojany na nože
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 3.29 kg
Barva: Černá
Materiál: Dřevo
Počet kusů: 1 ks
Typ produktu: Blok a stojan na nože
Margin: E
K překladu: CZ AUTO
Výrobce: WÜSTHOF
Margin-category: B

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

✓ Německá rodinná společnost vyrábějící celosvětově oblíbené nože
 Ostré čepele ze špičkové nerezové nožířské oceli
✓ Broušení řízené a kontrolované počítačem
Kuchařské, univerzální, speciální, japonské a Santoku...

109154

Domovem německé rodinné společnosti Wüsthof je Solingen, město s mnohaletou nožířskou tradicí. Značka zde vyrábí od roku 1814 pomocníky pro krájení té nejvyšší kvality. V jejím širokém sortimentu naleznete nože pro každý kulinářský úkon a také další vybavení do kuchyně.

WÜSTHOF je německá rodinná firma, která již po sedm generací vyrábí s nadstandartní péčí nože proslulé po celém světě. Jejich čepele jsou kovány ze špičkové, nerezové, nožířské oceli. Nože WÜSTHOF vynikají skvělými užitnými vlastnostmi a zaujmou kvalitním zpracováním. Vysoký komfort při jejich použití je dán ergonomicky tvarovanými rukojeťmi a perfektním slícováním jednotlivých částí, které zabraňuje zachycování nečistot. Produkty této značky tak splňují i náročné hygienické normy. Tajemství perfektní ostrosti a dlouhé životnosti nožů WÜSTHOF spočívá ve speciálním procesu broušení řízeném a kontrolovaném počítačem. I to je jeden z důvodů, proč jsou dnes oblíbeny profesionálními šéfkuchaři i nadšenými amatéry ve více než 80 zemích.