odpocet
5 dní
5 hodin
10 minut
18 sekund

Nože

Jak vybrat krátký nůž: Komplexní průvodce

Když potřebujete oloupat jablko, nakrájet bylinky nebo přesně opracovat maso, dlouhá čepel kuchařské...

Ocílky, brousky a brusné kameny: jak vybrat správný nástroj

Věděli jste, že správně nabroušený nůž může uspořit až 50 % času při přípravě jídla? A nejen to - pr...

Špikovací nůž – malý velký pomocník pro mnoho úkonů

Precizní, ostrý a multifunkční. To je špikovací nůž, který vedle špikování masa, pro které byl stvoř...

Nůž na šunku: proč ho mít?

Potřebujete opravdu speciální nůž na šunku nebo si vystačíte s tím, co máte zrovna po ruce? Pokud si...

Jak vybrat řeznický nůž pro dokonalé porcování

Řeznický nůž je nekompromisní nástroj určený k těžké práci. Maso s ním rozporcujete s chirurgickou p...

Plátkovací a porcovací nože: průvodce výběrem

Precizní a snadné porcování masa a ryb - to je účel, ke kterému byly stvořeny plátkovací a porcovací...

Nůž na sýr: Proč ho mít?

Měkké se lepí, tvrdé se drolí a některé vyžadují pořádnou sílu - krájení sýra obyčejným nožem zkrátk...

Sekáčky na maso – síla a přesnost v jednom

Když jde o porcování masa a sekání kostí, běžný nůž nestačí a právě tady nastupuje sekáček. Jeho šir...

Loupací nůž: nenahraditelný pro zpracování ovoce a zeleniny

Bez zbytečného odpadu, klouzání a namáhání ruky - tak se vám bude pracovat s loupacím nožem. Je toti...

Filetovací nůž – precizní nástroj pro dokonalé porcování

Filetovací nůž je nepostradatelným pomocníkem pro každého, kdo si zakládá na přesné a efektivní prác...