Gril na dřevěné uhlí XL, zelená, Big Green Egg
Kód: BG117649Související produkty
Detailní popis produktu
Gril a špičkový keramický sporák Big Green Egg® má v USA tradici bezmála 40 let. Objevte s ním i vy kouzlo celoročního grilování a venkovního vaření.
Co všechno si s vlastním EGGem užijete:
- Rychlé roztápění. Proudění vzduchu je uzpůsobeno tak, jako u krbu.
- Snadné čištění. Plášť grilu je pokryt dvojitou zelenou glazurou.
- Maximální bezpečnost. Zdroj tepla je uzavřen v keramické nádobě uvnitř spodní části.
- Dokonalé kulinářské výtvory. Gril perfektně udržuje teplotu i vlhkost. Pokrmy z něj nejsou nikdy vysušené.
- Nepřeberné možnosti využití. V pohodě zastoupí také další způsoby vaření jako třeba pečení, uzení či dušení.
- Doživotní záruku na prvotřídní keramický materiál vyvinutý technologiemi NASA a pětiletou záruku na kovové části.
- Originální, odolný a rozpoznatelný design v sedmi velikostech.
XLarge model 2018
Druhý největší BGE gril je svým prostorným roštem vhodný pro větší soukromé BBQ i na velké firemní či komerční akce. Obrovský rošt se dá ještě rozšířit o další poschodí nástavbovým roštem.
- Rozměry: průměr roštu 61 cm, varná plocha 2 919 cm², váha 99 kg, výška 78 cm
- Zvládne připravit: 2 x 9 kg krůty, 16 burgerů, 6 ks kuřat vertikálně, 12 steaků 300 g, 1 velkou pizzu, 2 x 2 chleby, 1 prase 30 kg
- Spotřeba uhlí: až 24 h pozvolného grilování na jedno dosypání
Doplňkové parametry
Kategorie: | Grily na dřevo a dřevěné uhlí |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 111 kg |
Materiál: | Keramika |
Počet kusů: | 1 ks |
Typ produktu: | Gril na uhlí |
Série: | Big Green Egg Grills |
Margin: | E |
K překladu: | CZ AUTO |
Výrobce: | Big Green Egg |
Margin-category: | C |
1
2
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
✓ Big Green Egg® je výrobce ikonického grilovacího systému EGG |
Big Green Egg® je největší světový výrobce a distributor perfektního keramického varného systému EGG. Tento ikonický gril, zčásti zhotovený z keramiky vyvinuté americkou NASA, patří k nejlepším produktům ve své třídě. A to v celosvětovém měřítku.
Na samém počátku americký opravář a podnikatel Ed Fisher využil principu tradiční, japonské, hliněné pece kamado. Když otevřel v roce 1974 svůj první obchod v Atlantě, prodával jednoduchý hliněný sporák. Ten byl založený na designu a materiálech používaných před tisíci lety. Navzdory skvělým kulinářským výsledkům, byly původní grily příliš křehké. Proto bylo nutné inovovat design a materiál. Pro novou generaci produktů se začal používat typ keramiky, vyvinutý NASA pro vesmírný program. Výsledkem byl EGG, který známe dnes. Odolný gril, který je vhodný k celoročnímu použití.