Klasické hrnce

111 položek celkem
31597 20cm souppot (1)
17 690 Kč
HEST31597
Hrnec 24 cm, grenadina, Staub
7 090 Kč
ST1102487
Hrnec FUNCTION 4 20 cm, WMF
4 508 Kč
WM0761206380
Hrnec 20 cm, s nerezovými uchy a skleněnou poklicí, MAUVIEL ML523171
Hrnec 30 cm, grafitově šedá, Staub
9 831 Kč
ST1103018
Hrnec DIAMOND LITE PRO 28 cm, na indukci, titan, WOLL
4 137 Kč
WL128DLPI
Hrnec FUNCTION 4 16 cm, WMF
4 219 Kč
WM0761166380
Hrnec TITANIUM NOWO 24 cm, na indukci, titan, WOLL
3 672 Kč
WL124IL
Hrnec 31 cm, ovál, mořská modř, Staub
9 680 Kč
ST1103137
Hrnec 8 l, ovál, grafitově šedá, Staub
9 904 Kč
ST1103718
Hrnec ORIGINAL-PROFI COLLECTION 24 cm, 6,3 l, Fissler
5 240 Kč
FS84128240000
Hrnec AFFINITY 20 cm, 1,7 l, s poklicí, de Buyer
6 219 Kč
DB374120
Hrnec COCOTTE 23 cm, bílý lanýž, litina, Staub
4 860 Kč
ST11023107
Hrnec 4,25 l, ovál, černá, Staub
7 500 Kč
ST1102925
Hrnec 26 cm, bazalková, Staub
8 300 Kč
ST1102685
Hrnec DIAMOND LITE PRO 20 cm, na indukci, titan, WOLL
3 265 Kč
WL120DLPI
Hrnec 20 cm, višňová, Staub
4 651 Kč
ST1102006
ALDC10024 1
5 070 Kč
ALDC10024
Hrnec PROBOND 26 cm, 7,6 l, nerezová ocel, Hestan
11 990 Kč
HEST31567
Hrnec TITANIUM NOWO 20 cm, na indukci, titan, WOLL
3 213 Kč
WL120IL
Hrnec 16 cm, s nerezovými uchy a skleněnou poklicí, MAUVIEL ML523167
30565 20cm soup pot (1)
10 490 Kč
HEST30565
Nahoru
Další produkty

Hrnce a stockpoty – nutnost v každé kuchyni

Hrnce a stockpoty jsou základním kuchyňským vybavením. Hrnce jsou také jednou z prvních věcí, které si musíte pořídit, když se stěhujete od rodičů, kupujete s partnerem nový dům nebo se stěhujete do úplně nového, se zbrusu novou kuchyní. ve kterých by vaše stará sada hrnců vypadala... ošklivě. A víte, že většina lidí si za celý život koupí sadu hrnců jen dvakrát nebo třikrát? Někdy máme tendenci kupovat auto častěji! A to je důvod, proč je třeba s hrnci zacházet jako se skutečnou investicí, protože pokud se rozhodnete pro koupi kvalitního hrnce, budete se moci těšit z jeho funkčnosti a designu leta a pokud nebudete vědět, jaké hrnce vlastně potřebujete nebo jaký materiál si vybrat, přečtěte si našeho kompletního nákupního průvodce o hrncích zde. Můžete si také prohlédnout naše nejprodávanější hrnce.

K čemu potřebujete zásobní nádobu?

Zásobníky, velmi velké a hluboké hrnce jsou velmi univerzální a lze je použít pro:

  • vaření polévek, vývarů atd.
  • vaření velkého množství těstovin
  • vaření mořských plodů
  • ¨
  • přípravu dušeného masa a pokrmů z jednoho hrnce
  • vaření vody

V Kulině vám nabízíme široký výběr hrnců – velmi hluboké stockpoty, velké hrnce a menší kastrůlky vyrobené z různých materiálů, vyráběné spolehlivými značkami a určené pro různé styly interiéru. Pokud nevíte, který hrnec si vybrat, podívejte se, jaké hrnce značek jako Fissler, Zwilling nebo Eva Solo mají v nabídce.

Jak se starat o své hrnce?

Víte, že většina lidí si koupí sadu hrnců pouze dvakrát nebo třikrát během své životnosti díry? Někdy máme tendenci kupovat auto častěji než hrnce! Proto se vyplatí investovat do vysoce kvalitních hrnců a užívat si jejich funkčnost po mnoho let a pokaždé, když vaříte. A pokud investujete peníze do kvalitního nádobí, měli byste se o své hrnce také správně starat. Jak se starat o své hrnce?

  • před prvním použitím si vždy přečtěte pokyny výrobce a ujistěte se, že hrnce nevkládáte do myčky, pokud to není doporučeno,
  • nepoužívejte kovové náčiní, které by mohlo poškrábat povrch vašich hrnců, místo toho používejte dřevěné nebo silikonové kuchyňské náčiní,
  • nenechávejte špinavé hrnce přes noc ani je na dlouhou dobu nenamáčejte (zejména nerezové hrnce),
  • chcete-li se zbavit skvrn na povrchu nerezových hrnců, vyčistěte je čisticím prostředkem na nerez,
  • nečistěte své keramické hrnce ocelovou vlnou,
  • očistěte své železné hrnce ihned po použití a nepoužívejte mýdlo, protože kov je porézní a může absorbovat chuť chemikálií,
  • vyvarujte se teplotnímu šoku, nevkládejte horké hrnce do studené vody atd.
  • nevařte kyselá jídla (jako rajčata) v litinovém nádobí,
  • nestavte potažené hrnce a pánve na sebe, protože by to mohlo způsobit poškrábání a odštípnutí. Zavěste je na háčky nebo je položte na bok.