Pánev na smažení 24 cm, s dřevěnou rukojetí, litina, Staub
Kód: ST12242423Související produkty
Detailní popis produktu
Pánev na smažení s dřevěnou rukojetí Staub je vyrobena z litiny a dřeva. Pánev skvěle snáší vysoké teploty, umožňuje prudké smažení do křupava. Díky použití kvalitní litiny pro její výrobu je ideální pro tepelnou úpravu pokrmů při teplotách nad 230 °C. Její hladké smaltované dno je vhodné pro použití na všech typech varných zdrojů, včetně indukce.
Pánev Staub je opatřena ergonomickou rukojetí z bukového dřeva v netradičně moderním designu. Dřevěná rukojeť nepřenáší teplo, zároveň odlehčuje váhu litiny. Není vhodná pro použití v troubě.
Kombinace tradičních materiálů s moderními tvary vytváří velmi atraktivní design, který ladí s moderními kuchyněmi. Pánev má navíc široké využití. Ať už ji použijete na smažení, přípravu steaků, opékání brambor či na ohřátí předvařených jídel, s výsledkem budete vždy spokojeni.
- Ze smaltovaného litého železa v moderním designu
- Díky dřevěné rukojeti je lehčí oproti běžným litinovým pánvím
- Vysoce trvalá, odolná proti korozi a odštípnutí
- S excelentní tepelnou vodivostí pro smažení do zlatova
- Ideální pro tepelnou úpravu při teplotách nad 230 °C
- Hladké dno vhodné pro použití na všech typech varných zdrojů, včetně indukce
- Dřevěná rukojeť s otvorem pro zavěšení nad pracovní plochu
- Nelze použít pro zapékání v troubě
- Po použití umyjte horkou mýdlovou vodou a otřete dosucha
Doplňkové parametry
Kategorie: | Univerzální a klasické pánve |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 9 kg |
Materiál: | Litina |
Rozměr: | 24 cm |
Počet kusů: | 1 ks |
Vlastnosti: | Vhodné na indukci |
Typ produktu: | Univerzální pánev |
Margin: | E |
K překladu: | CZ AUTO |
Výrobce: | Staub |
Margin-category: | A |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
✓ Francouzský výrobce světoznámého litinového nádobí |
Francouzská společnost Staub vyrábí od roku 1974 proslulé litinové nádobí známé po celém světě. Všechny typické produkty této značky jsou nepřilnavé a vysoce odolné vůči teplotním šokům, odřením i poškrábání. I proto jsou tolik populární mezi michelinskými kuchaři a v současné době se prodávají ve více než 50 zemích.
Francis Staub založil svou společnost v roce 1974 v Alsasku, východním regionu Francie, který je znám svou bohatou gastronomickou historií. Odlévané smaltované železo je pak tradiční a vysoce odolný materiál, který najde využití především při dlouhém vaření. Výborně totiž udržuje teplotu a zajišťuje její rovnoměrnou distribuci. Nádobí Staub je smaltované po obou stranách a vyrábí se přímo ve Francii ve třech výrobních závodech. Je vhodné jak pro profesionální kuchaře, tak pro začátečníky, kteří rádi objevují chutné a zdravé pokrmy. A kromě již legendárních hrnců nabízí Staub širokou paletu litinového nádobí jako kastroly na soté, grilovací pánve, tajine, woky.