Pánve na soté

40 položek celkem
Pánev na soté 20 cm, kónická, s nerezovou rukojetí, MAUVIEL ML522320
Pánev na soté PRIMA MATERA 24 cm, na indukci, měď, de Buyer DB623024
Pánev na soté DIAMOND LITE 24 cm, na indukci, titan, WOLL WL724DPI
Pánev na soté WHITE LINE 24 cm, nepřilnavá, Eva Solo
2 663 Kč
ES256524
Pánev na soté DIAMOND LITE 32 cm, na indukci, titan, WOLL WL732DPI
Pánev na soté DIAMOND LITE 32 cm, titan, WOLL
2 745 Kč
WL732DPS
5214 packshot 1 DB3502411
Pánev na soté AFFINITY 20 cm, de Buyer
5 249 Kč –21 %
4 099 Kč
DB373020
Nahoru
Další produkty

Soté pánve – jak se liší od standardních pánví a proč je potřebujete?

Hluboké pánve zvané soté pánve jsou speciálním druhem pánví s velkým povrchem a vysokými okraji, které se používají pro:

  • sautéing
  • pošírování,
  • dušení,
  • nebo fritování

Konstrukce hluboké pánve s rovnými, vysokými okraji, dlouhou rukojetí a velkou varnou plochou z ní dělá perfektní pánev pro vaření přísad v tekutině, míchání většího množství přísad, přípravu pokrmů z jednoho hrnce nebo různých druhů dušených pokrmů. Z tohoto důvodu je soté pánev možná nejuniverzálnější pánev, kterou můžete ve své kuchyni mít – prohlédněte si naše nejprodávanější hluboké pánve zde nebo si přečtěte jak vybrat ty nejlepší pánve do vaší kuchyně v našem kompletním průvodci pánvemi zde.

Používání pánve s pokličkou vám pomůže udržet vlhkost při vaření pokrmů, jako je kari a dušená jídla, chrání vaše jídlo před vysycháním nebo připalováním a vaše jídla jsou mnohem křehčí a aromatičtější.

Co dělá pánev pánví soté?

  • rovné a relativně vysoké strany
  • široké a ploché dno
  • velký povrch a velký objem pro rovnoměrné výsledky
  • dlouhá rukojeť a další, malá rukojeť na opačné straně, což usnadňuje přenesení pánve ze sporáku na kuchyňskou desku nebo na stůl pro přímé podávání jídla na pánvi
  • většina soté pánví má pokličky, které uzamknou teplo a umožňují dušení

Jaký je rozdíl mezi soté pánví a „chef’s“ pánví?

„Chef’s“ pánev je speciální druh pánve na restování a hybrid mezi pánví a klasickým hrncem. Je univerzální a nabízí velkou varnou plochu a vysoké okraje stejně jako jiné hluboké pánve, ale má šikmé strany. „Chef’s“pánve jsou ideální pro opékání, restování, vaření vajec, přípravu omáček a mnoho dalšího.

V Kulině nabízíme širokou škálu soté pánví a pánví pro kuchaře vyrobených z vysoce kvalitních materiálů a nabízených spolehlivými značkami jako de Buyer, Woll, Mauviel nebo Eva Solo. Některé z nich mají titanový nepřilnavý povrch nebo rukojeti, díky kterým jsou vhodné pro použití v troubě. Hluboká pánev je jedním z nezbytností v každé kuchyni, takže se ujistěte, že investujete do prvotřídní pánve na restování, která vám umožní dosahovat skvělých výsledků vaření po věky.