odpocet
1 den
7 hodin
12 minut
51 sekund

Pánve na soté

Zobrazit filtry
Zobrazit filtry
Řadit dle
26 položek celkem
WOLL Zrušit filtry
Pánev na soté TITANIUM NOWO 28 cm, na indukci, titan, WOLL WL728IL
Pánev na soté TITANIUM NOWO 28 cm, titan, WOLL
2 412 Kč
WL728N
Pánev na soté DIAMOND LITE 28 cm, na indukci, titan, WOLL WL728DPI
Pánev na soté DIAMOND LITE 32 cm, na indukci, titan, WOLL WL732DPI
728PLCI WL728PLCIL
Kategory
Pánev na soté DIAMOND LITE 24 cm, titan, WOLL
2 139 Kč
WL724DPS
Pánev na soté TITANIUM NOWO 26 cm, na indukci, titan, WOLL WL726IL
Pánev na soté TITANIUM NOWO 24 cm, na indukci, titan, WOLL
Outlet –15 %
2 385 Kč
2 806 Kč
WL724IL
Pánev na soté DIAMOND LITE 24 cm, na indukci, titan, WOLL WL724DPI
Nahoru
Další produkty

Soté pánve – jak se liší od standardních pánví a proč je potřebujete?

Hluboké pánve zvané soté pánve jsou speciálním druhem pánví s velkým povrchem a vysokými okraji, které se používají pro:

  • sautéing
  • pošírování,
  • dušení,
  • nebo fritování

Konstrukce hluboké pánve s rovnými, vysokými okraji, dlouhou rukojetí a velkou varnou plochou z ní dělá perfektní pánev pro vaření přísad v tekutině, míchání většího množství přísad, přípravu pokrmů z jednoho hrnce nebo různých druhů dušených pokrmů. Z tohoto důvodu je soté pánev možná nejuniverzálnější pánev, kterou můžete ve své kuchyni mít – prohlédněte si naše nejprodávanější hluboké pánve zde nebo si přečtěte jak vybrat ty nejlepší pánve do vaší kuchyně v našem kompletním průvodci pánvemi zde.

Používání pánve s pokličkou vám pomůže udržet vlhkost při vaření pokrmů, jako je kari a dušená jídla, chrání vaše jídlo před vysycháním nebo připalováním a vaše jídla jsou mnohem křehčí a aromatičtější.

Co dělá pánev pánví soté?

  • rovné a relativně vysoké strany
  • široké a ploché dno
  • velký povrch a velký objem pro rovnoměrné výsledky
  • dlouhá rukojeť a další, malá rukojeť na opačné straně, což usnadňuje přenesení pánve ze sporáku na kuchyňskou desku nebo na stůl pro přímé podávání jídla na pánvi
  • většina soté pánví má pokličky, které uzamknou teplo a umožňují dušení

Jaký je rozdíl mezi soté pánví a „chef’s“ pánví?

„Chef’s“ pánev je speciální druh pánve na restování a hybrid mezi pánví a klasickým hrncem. Je univerzální a nabízí velkou varnou plochu a vysoké okraje stejně jako jiné hluboké pánve, ale má šikmé strany. „Chef’s“pánve jsou ideální pro opékání, restování, vaření vajec, přípravu omáček a mnoho dalšího.

V Kulině nabízíme širokou škálu soté pánví a pánví pro kuchaře vyrobených z vysoce kvalitních materiálů a nabízených spolehlivými značkami jako de Buyer, Woll, Mauviel nebo Eva Solo. Některé z nich mají titanový nepřilnavý povrch nebo rukojeti, díky kterým jsou vhodné pro použití v troubě. Hluboká pánev je jedním z nezbytností v každé kuchyni, takže se ujistěte, že investujete do prvotřídní pánve na restování, která vám umožní dosahovat skvělých výsledků vaření po věky.