467 položek celkem
Pánev PROFIRESIST 28 cm, WMF
Akce
3 434 Kč –30 %
2 403 Kč
WM1756286411
Pánev PROFIRESIST 28 cm, s obracečkou, WMF
Akce
3 199 Kč –30 %
2 239 Kč
WM1756289990
Pánev na smažení MINERAL B PRO 28 cm, ocel, de Buyer
2 689 Kč
DB568028
Pánev PROFIRESIST 24 cm, WMF
Akce
2 888 Kč –30 %
2 021 Kč
WM1756246411
Wok 36 cm, se dvěma uchy , nerez, WMF
Akce
4 499 Kč –30 %
3 149 Kč
WM0753576380
Pánev na palačinky MINERAL B 24 cm, ocel, de Buyer
1 239 Kč
DB561524
Pánev na lívance MINERAL B 27 cm, ocel, de Buyer
1 693 Kč
DB561203
Univerzální pánev CARBONE PLUS 28 cm, de Buyer
1 639 Kč –26 %
1 198 Kč
DB511028
Pánev na smažení MINERAL B 28 cm, ocel, de Buyer
2 299 Kč
DB561028
Pánev SPEED PROFI PRO 28 cm, WMF
Akce
3 263 Kč –30 %
2 284 Kč
WM1771286021
Sada pánví PERMADUR ADVANCE, sada 2 ks, WMF
Akce
4 299 Kč –32 %
2 916 Kč
WM775024021
Pánev na smažení MINERAL B 32 cm, ocel, de Buyer
2 559 Kč
DB561032
Pánev PRIMA MATERA 28 cm, na indukci, měď, de Buyer
16 469 Kč
DB622428
Pánev na smažení MINERAL B 24 cm, de Buyer
1 799 Kč
DB561024
Pánev DURADO 24 cm, WMF
Akce
2 299 Kč –35 %
1 491 Kč
WM0748246021
Wok MULTIPLY 28 cm, s rukojetí, nerez, WMF
Akce
4 299 Kč –30 %
3 009 Kč
WM0753506040
Nepřilnavá pánev AFFINITY 28 cm, de Buyer
6 309 Kč
DB371828
3460 03 packshot 1(1) DB346003
Pánev na lívance MINERAL B BOIS 27 cm, de Buyer
1 869 Kč
DB571203
Pánev na palačinky CHOC B BOIS 30 cm, de Buyer
3 139 Kč
DB878530
Nahoru
Další produkty

Pánve - jak vybrat tu správnou?

Pánve jsou stejně jako hrnce a nože základním vybavením kuchyně. Pokud vás zajímá, jaké pánve opravdu potřebujete, jaké pánve jsou nejlepší a jaký materiál je pro pánev nejlepší, podívejte se na našeho kompletního nákupního rádce pro pánve.

Nákup správných pánví pro vaši kuchyni závisí na mnoha faktorech, jako je například to, jaké jídlo obvykle vaříte, jak často vaříte, jaký typ sporáku používáte, jaký je váš styl vaření nebo pro kolik lidí obvykle vaříte. Pokud však uvažujete o nákupu základního kuchyňského vybavení, měli byste začít s následujícími 4 pánvemi:

4 základní pánve do každé kuchyně:

  1. malá pánev na smažená vejce, míchaná vejce, opékání dýňových semínek na salát nebo jiné malé pokrmy nebo různé drobné úkoly, které možná budete ve vaší kuchyni potřebovat
  2. univerzální pánev o vhodné velikosti pro vaší rodinu
  3. nepřilnavá pánev pro jemnější jídla, jako jsou vejce, palačinky, zelenina, kuře a ryby, které lze připravovat při střední a nízké teplotě
  4. hluboká soté pánev pro jídla jako rizoto, různé dušené pokrmy a pokrmy z jednoho hrnce (guláše, kari atd.)

Jak jsme řekli, výběr správných pánví do vaší kuchyně závisí také na tom, co obvykle vaříte. Pokud milujete grilovanou zeleninu nebo steaky, kupte si litinovou grilovací pánev. Vyberte si lívanečník nebo palačinkovou pánev, pokud jsou sladké snídaně to, co si vaše rodina obvykle dává během víkendu. A pokud máte rádi asijskou kuchyni, můžete si také koupit WOK pánev, která bude mimořádně užitečná při přípravě smažených pokrmů.

Jaké značky pánví jsou nejlepší?

V Kulině najdete spoustu kvalitních značek nádobí a prémiových výrobců pánví. Je velmi důležité vybrat si spolehlivého výrobce pánví, protože materiály nejvyšší kvality bezpečné pro potraviny ovlivňují jak trvanlivost pánve, tak výsledky vašich kulinářských experimentů. Mezi značkami dostupnými v Kulině najdete takové známé výrobce jako de Buyer, Woll, Ballarini, Zwilling, WMF, Fiskars, Petromax a Mauviel. Můžete si vybrat jednotlivé pánve nebo sadu pánví v různých velikostech.

Jak o pánve pečovat?

Pokud jste investovali peníze do kvalitní pánve, měli byste o ni pečovat vhodným způsobem, který zajistí její dlouhé a zdravé používání. Jak tedy pánev udržovat? Abyste si vaření užívali po dlouhou dobu, Dodržujte tato jednoduchá pravidla:

  • na nepřilnavé pánve nepoužívejte kovové náčiní,
  • vždy umývejte pánev ručně, bez čisticích prostředků nebo drhnutí,
  • ihned po umytí osušte,
  • vyhněte se velkým změnám teploty (nikdy nepokládejte horkou pánev pod studenou vodu),
  • snažte se vyhnout kyselým potravinám a aerosolovým sprejům na vaření,
  • v případě opravdu přilepeného jídla a těžko odstranitelných míst jej vydrhněte hrubou solí a olejem, opláchněte a otřete dočista,
  • po osušení potřete pánev tenkou vrstvou oleje,
  • pánve skladujte správným způsobem