odpocet
1 den
9 hodin
26 minut
41 sekund
Zobrazit filtry
Zobrazit filtry
Řadit dle
132 položek celkem
de Buyer Zrušit filtry
Pánev na smažení MINERAL B 28 cm, ocel, de Buyer
2 289 Kč
DB561028
Pánev na smažení MINERAL B PRO 28 cm, ocel, de Buyer DB568028
Pánev na palačinky MINERAL B 24 cm, ocel, de Buyer
–6 %
1 239 Kč
1 329 Kč
DB561524
Pánev na lívance MINERAL B 27 cm, ocel, de Buyer
1 693 Kč
DB561203
Steak pan MINERAL B 28 cm, ocel, de Buyer
2 299 Kč
DB561628
Pánev na smažení MINERAL B 12 cm, de Buyer
–13 %
619 Kč
719 Kč
DB561212
Pánev na soté MINERAL B 28 cm, ocel, de Buyer
–17 %
2 464 Kč
2 979 Kč
DB561428
Pánev na palačinky MINERAL B BOIS 24 cm, de Buyer
–26 %
1 504 Kč
2 039 Kč
DB571524
Pánev na lívance MINERAL B BOIS 27 cm, de Buyer
1 869 Kč
DB571203
Pánev na smažení MINERAL B 26 cm, ocel, de Buyer
1 879 Kč
DB561026
Pánev na soté MINERAL B 28 cm, ocel, de Buyer
2 999 Kč
DB565428
Kategory
Pánev na smažení MINERAL B 32 cm, ocel, de Buyer
–11 %
2 319 Kč
2 609 Kč
DB561032
Univerzální pánev CARBONE PLUS 28 cm, de Buyer
–28 %
1 198 Kč
1 669 Kč
DB511028
Pánev na omelety MINERAL B 24 cm, de Buyer
1 659 Kč
DB561124
Pánev na palačinky MINERAL B 30 cm, de Buyer
1 819 Kč
DB561530
Pánev na palačinky MINERAL B BOIS 26 cm, de Buyer
2 289 Kč
DB571526
Pánev na palačinky CHOC B BOIS 26 cm, de Buyer
3 079 Kč
DB878526
Pánev na palačinky MINERAL B 26 cm, de Buyer
1 699 Kč
DB561526
Pánev na smažení MINERAL B 20 cm, ocel, de Buyer
1 409 Kč
DB561020
Nepřilnavá pánev CHOC RESTO INDUCTION 24 cm, de Buyer DB848024
Nahoru
Další produkty

Pánve - jak vybrat tu správnou?

Pánve jsou stejně jako hrnce a nože základním vybavením kuchyně. Pokud vás zajímá, jaké pánve opravdu potřebujete, jaké pánve jsou nejlepší a jaký materiál je pro pánev nejlepší, podívejte se na našeho kompletního nákupního rádce pro pánve.

Nákup správných pánví pro vaši kuchyni závisí na mnoha faktorech, jako je například to, jaké jídlo obvykle vaříte, jak často vaříte, jaký typ sporáku používáte, jaký je váš styl vaření nebo pro kolik lidí obvykle vaříte. Pokud však uvažujete o nákupu základního kuchyňského vybavení, měli byste začít s následujícími 4 pánvemi:

4 základní pánve do každé kuchyně:

  1. malá pánev na smažená vejce, míchaná vejce, opékání dýňových semínek na salát nebo jiné malé pokrmy nebo různé drobné úkoly, které možná budete ve vaší kuchyni potřebovat
  2. univerzální pánev o vhodné velikosti pro vaší rodinu
  3. nepřilnavá pánev pro jemnější jídla, jako jsou vejce, palačinky, zelenina, kuře a ryby, které lze připravovat při střední a nízké teplotě
  4. hluboká soté pánev pro jídla jako rizoto, různé dušené pokrmy a pokrmy z jednoho hrnce (guláše, kari atd.)

Jak jsme řekli, výběr správných pánví do vaší kuchyně závisí také na tom, co obvykle vaříte. Pokud milujete grilovanou zeleninu nebo steaky, kupte si litinovou grilovací pánev. Vyberte si lívanečník nebo palačinkovou pánev, pokud jsou sladké snídaně to, co si vaše rodina obvykle dává během víkendu. A pokud máte rádi asijskou kuchyni, můžete si také koupit WOK pánev, která bude mimořádně užitečná při přípravě smažených pokrmů.

Jaké značky pánví jsou nejlepší?

V Kulině najdete spoustu kvalitních značek nádobí a prémiových výrobců pánví. Je velmi důležité vybrat si spolehlivého výrobce pánví, protože materiály nejvyšší kvality bezpečné pro potraviny ovlivňují jak trvanlivost pánve, tak výsledky vašich kulinářských experimentů. Mezi značkami dostupnými v Kulině najdete takové známé výrobce jako de Buyer, Woll, Ballarini, Zwilling, WMF, Fiskars, Petromax a Mauviel. Můžete si vybrat jednotlivé pánve nebo sadu pánví v různých velikostech.

Jak o pánve pečovat?

Pokud jste investovali peníze do kvalitní pánve, měli byste o ni pečovat vhodným způsobem, který zajistí její dlouhé a zdravé používání. Jak tedy pánev udržovat? Abyste si vaření užívali po dlouhou dobu, Dodržujte tato jednoduchá pravidla:

  • na nepřilnavé pánve nepoužívejte kovové náčiní,
  • vždy umývejte pánev ručně, bez čisticích prostředků nebo drhnutí,
  • ihned po umytí osušte,
  • vyhněte se velkým změnám teploty (nikdy nepokládejte horkou pánev pod studenou vodu),
  • snažte se vyhnout kyselým potravinám a aerosolovým sprejům na vaření,
  • v případě opravdu přilepeného jídla a těžko odstranitelných míst jej vydrhněte hrubou solí a olejem, opláchněte a otřete dočista,
  • po osušení potřete pánev tenkou vrstvou oleje,
  • pánve skladujte správným způsobem