73 položek celkem
Wok ORIGINAL-PROFI COLLECTION 30 cm, 4,1 l, s vysokou poklicí, Fissler FS84888300000
Servírovací pánev ADAMANT 32 cm, černá, hliník, Fissler FS156305321000
165404 wok kumning o 36 cm se sklenenou poklici fissler
3 725 Kč
FS006823350010
Wok NANJING 35 cm, s poklicí a napařovací vložkou, Fissler FS6833350010
Servírovací pánev ORIGINAL-PROFI COLLECTION 24 cm, 2 l, Fissler FS84388241000
Adamant 100 800 30 100 sa p
3 475 Kč
FS100800301000
Pánev CERATAL COMFORT 24 cm 2,1 l, Fissler
2 375 Kč
FS159220241000
084 823 30 600 SA
3 225 Kč
FS84823306000
Fissler eco Wok Blau 101 802 32 100 sa nd
3 475 Kč
FS101802321000
170879 081 353 28 100 sa p
2 500 Kč
FS81353281000
Fissler eco Wok Rot 101 801 32 100 sa nd
3 475 Kč
FS101801321000
Ochranná vložka pro pánve, sada 2 ks, Fissler
325 Kč
FS1006020000
Servírovací pánev ADAMANT 28 cm, černá, hliník, Fissler FS156305281000
Wok ORIGINAL PROFI 32 cm, stříbrná, nerezová ocel, Fissler FS084898320000
Univerzální pánev ADAMANT COMFORT 32 cm, černá, hliník, Fissler FS159105321000
Nepřilnavá pánev ADAMANT CLASSIC 24 cm, Fissler
2 125 Kč
FS157304241000
169715 045 301 02 100 sa
3 025 Kč
FS45301021000
Rukojeť, pro pánve O 22 cm vitavit® comfort , Fissler FS61030002850
Rukojeť, pro pánve O 22 cm vitavit® premium , Fissler FS62030002850
Fissler eco Wok Rot 101 801 32 100 sa nd
2 725 Kč
FS101801301000
Univerzální pánev MOMENTS 24 cm, vínově červená, litina, Fissler FS064310241000
Univerzální pánev MOMENTS 26 cm, slonovinově bílá, litina, Fissler FS064300261000
Univerzální pánev MOMENTS 24 cm, slonovinově bílá, litina, Fissler FS064300241000
Nahoru
Další produkty

Pánve - jak vybrat tu správnou?

Pánve jsou stejně jako hrnce a nože základním vybavením kuchyně. Pokud vás zajímá, jaké pánve opravdu potřebujete, jaké pánve jsou nejlepší a jaký materiál je pro pánev nejlepší, podívejte se na našeho kompletního nákupního rádce pro pánve.

Nákup správných pánví pro vaši kuchyni závisí na mnoha faktorech, jako je například to, jaké jídlo obvykle vaříte, jak často vaříte, jaký typ sporáku používáte, jaký je váš styl vaření nebo pro kolik lidí obvykle vaříte. Pokud však uvažujete o nákupu základního kuchyňského vybavení, měli byste začít s následujícími 4 pánvemi:

4 základní pánve do každé kuchyně:

  1. malá pánev na smažená vejce, míchaná vejce, opékání dýňových semínek na salát nebo jiné malé pokrmy nebo různé drobné úkoly, které možná budete ve vaší kuchyni potřebovat
  2. univerzální pánev o vhodné velikosti pro vaší rodinu
  3. nepřilnavá pánev pro jemnější jídla, jako jsou vejce, palačinky, zelenina, kuře a ryby, které lze připravovat při střední a nízké teplotě
  4. hluboká soté pánev pro jídla jako rizoto, různé dušené pokrmy a pokrmy z jednoho hrnce (guláše, kari atd.)

Jak jsme řekli, výběr správných pánví do vaší kuchyně závisí také na tom, co obvykle vaříte. Pokud milujete grilovanou zeleninu nebo steaky, kupte si litinovou grilovací pánev. Vyberte si lívanečník nebo palačinkovou pánev, pokud jsou sladké snídaně to, co si vaše rodina obvykle dává během víkendu. A pokud máte rádi asijskou kuchyni, můžete si také koupit WOK pánev, která bude mimořádně užitečná při přípravě smažených pokrmů.

Jaké značky pánví jsou nejlepší?

V Kulině najdete spoustu kvalitních značek nádobí a prémiových výrobců pánví. Je velmi důležité vybrat si spolehlivého výrobce pánví, protože materiály nejvyšší kvality bezpečné pro potraviny ovlivňují jak trvanlivost pánve, tak výsledky vašich kulinářských experimentů. Mezi značkami dostupnými v Kulině najdete takové známé výrobce jako de Buyer, Woll, Ballarini, Zwilling, WMF, Fiskars, Petromax a Mauviel. Můžete si vybrat jednotlivé pánve nebo sadu pánví v různých velikostech.

Jak o pánve pečovat?

Pokud jste investovali peníze do kvalitní pánve, měli byste o ni pečovat vhodným způsobem, který zajistí její dlouhé a zdravé používání. Jak tedy pánev udržovat? Abyste si vaření užívali po dlouhou dobu, Dodržujte tato jednoduchá pravidla:

  • na nepřilnavé pánve nepoužívejte kovové náčiní,
  • vždy umývejte pánev ručně, bez čisticích prostředků nebo drhnutí,
  • ihned po umytí osušte,
  • vyhněte se velkým změnám teploty (nikdy nepokládejte horkou pánev pod studenou vodu),
  • snažte se vyhnout kyselým potravinám a aerosolovým sprejům na vaření,
  • v případě opravdu přilepeného jídla a těžko odstranitelných míst jej vydrhněte hrubou solí a olejem, opláchněte a otřete dočista,
  • po osušení potřete pánev tenkou vrstvou oleje,
  • pánve skladujte správným způsobem