30 položek celkem
Nepřilnavá pánev PROFIRESIST 28 cm, s obracečkou, WMF WM1756289990
Pánev PROFIRESIST 28 cm, WMF
3 434 Kč
WM1756286411
Pánev PROFIRESIST 28 cm, hluboká, WMF
3 707 Kč
WM1756486411
Pánev GOURMET PLUS 28 cm, matná, nerez, WMF
2 620 Kč
WM0728286031
Wok 36 cm, se dvěma uchy , nerez, WMF
4 499 Kč
WM0753576380
Wok PROFIRESIST 28 cm, WMF
4 799 Kč –14 %
4 098 Kč
WM1756536411
Wok MULTIPLY 28 cm, s rukojetí, nerez, WMF
4 299 Kč
WM0753506040
Sada pánví PERMADUR ADVANCE, sada 2 ks, WMF
4 299 Kč –9 %
3 889 Kč
WM775024021
Servírovací pánev PROFIRESIST 28 cm, WMF
3 499 Kč –14 %
2 989 Kč
WM1756386411
1280 960 60 fit panev wmf durado o 28 cm copy www wmf cz 3
3 000 Kč
WM748406021
Grilovací pánev PERMADUR® PREMIUM 28 x 28 cm, WMF
3 199 Kč –5 %
3 021 Kč
WM0576504291
Servírovací pánev  STEAK PROFI 24 cm, WMF
2 957 Kč
WM1771346021
Pánev DURADO 24 cm, WMF
2 299 Kč –13 %
1 989 Kč
WM0748246021
Pánev PERMADUR® PREMIUM 28 cm, hluboká, WMF
3 009 Kč
WM0576484291
Pánev SPEED PROFI PRO 24 cm, WMF
3 176 Kč
WM1771246021
Pánev SPEED PROFI PRO 28 cm, WMF
3 263 Kč
WM1771286021
Servírovací pánev  STEAK PROFI 28 cm, WMF
3 499 Kč –20 %
2 799 Kč
WM1771386021
Servírovací pánev PROFIRESIST 24 cm, WMF
3 000 Kč
WM1756346411
Univerzální pánev PROFI 20 cm, WMF
1 780 Kč
WM790306991
Pánev PERMADUR® PREMIUM 20 cm, mělká, WMF
2 245 Kč
WM0576204291
Sada pánví DEVIL, sada 2 ks, stříbrná, nerezová ocel, WMF WM733026299
Pánev PERMADUR® PROFI 24 cm, WMF
2 526 Kč
WM0775244021
Nahoru
Další produkty

Pánve - jak vybrat tu správnou?

Pánve jsou stejně jako hrnce a nože základním vybavením kuchyně. Pokud vás zajímá, jaké pánve opravdu potřebujete, jaké pánve jsou nejlepší a jaký materiál je pro pánev nejlepší, podívejte se na našeho kompletního nákupního rádce pro pánve.

Nákup správných pánví pro vaši kuchyni závisí na mnoha faktorech, jako je například to, jaké jídlo obvykle vaříte, jak často vaříte, jaký typ sporáku používáte, jaký je váš styl vaření nebo pro kolik lidí obvykle vaříte. Pokud však uvažujete o nákupu základního kuchyňského vybavení, měli byste začít s následujícími 4 pánvemi:

4 základní pánve do každé kuchyně:

  1. malá pánev na smažená vejce, míchaná vejce, opékání dýňových semínek na salát nebo jiné malé pokrmy nebo různé drobné úkoly, které možná budete ve vaší kuchyni potřebovat
  2. univerzální pánev o vhodné velikosti pro vaší rodinu
  3. nepřilnavá pánev pro jemnější jídla, jako jsou vejce, palačinky, zelenina, kuře a ryby, které lze připravovat při střední a nízké teplotě
  4. hluboká soté pánev pro jídla jako rizoto, různé dušené pokrmy a pokrmy z jednoho hrnce (guláše, kari atd.)

Jak jsme řekli, výběr správných pánví do vaší kuchyně závisí také na tom, co obvykle vaříte. Pokud milujete grilovanou zeleninu nebo steaky, kupte si litinovou grilovací pánev. Vyberte si lívanečník nebo palačinkovou pánev, pokud jsou sladké snídaně to, co si vaše rodina obvykle dává během víkendu. A pokud máte rádi asijskou kuchyni, můžete si také koupit WOK pánev, která bude mimořádně užitečná při přípravě smažených pokrmů.

Jaké značky pánví jsou nejlepší?

V Kulině najdete spoustu kvalitních značek nádobí a prémiových výrobců pánví. Je velmi důležité vybrat si spolehlivého výrobce pánví, protože materiály nejvyšší kvality bezpečné pro potraviny ovlivňují jak trvanlivost pánve, tak výsledky vašich kulinářských experimentů. Mezi značkami dostupnými v Kulině najdete takové známé výrobce jako de Buyer, Woll, Ballarini, Zwilling, WMF, Fiskars, Petromax a Mauviel. Můžete si vybrat jednotlivé pánve nebo sadu pánví v různých velikostech.

Jak o pánve pečovat?

Pokud jste investovali peníze do kvalitní pánve, měli byste o ni pečovat vhodným způsobem, který zajistí její dlouhé a zdravé používání. Jak tedy pánev udržovat? Abyste si vaření užívali po dlouhou dobu, Dodržujte tato jednoduchá pravidla:

  • na nepřilnavé pánve nepoužívejte kovové náčiní,
  • vždy umývejte pánev ručně, bez čisticích prostředků nebo drhnutí,
  • ihned po umytí osušte,
  • vyhněte se velkým změnám teploty (nikdy nepokládejte horkou pánev pod studenou vodu),
  • snažte se vyhnout kyselým potravinám a aerosolovým sprejům na vaření,
  • v případě opravdu přilepeného jídla a těžko odstranitelných míst jej vydrhněte hrubou solí a olejem, opláchněte a otřete dočista,
  • po osušení potřete pánev tenkou vrstvou oleje,
  • pánve skladujte správným způsobem