Rendlíky

65 položek celkem
Rendlík  DUETTO+ G7192355 18 cm, s poklicí, Tefal
723 Kč –5 %
685 Kč
TEFG7192355
OCA2012Y
Novinka
13 990 Kč
RUFOCA2012Y
Rendlík FUNCTION 4 16 cm, se skleněnou poklicí, WMF
3 311 Kč
WM0763166380
product 4061579
649 Kč –5 %
616 Kč
TEFG7192255
Rendlík M´6S 14 cm, měď, MAUVIEL
6 990 Kč
ML51014
CRA2009ZL
Novinka
7 990 Kč
RUFCRA2009ZL
CLA1607ZL
Novinka
7 290 Kč
RUFCLA1607ZL
Rendlík 24 cm,  s pomocným nerezovým uchem a rukojetí, MAUVIEL ML521024
CRA1607ZL
Novinka
6 390 Kč
RUFCRA1607ZL
Rendlík 16 cm, měď, Eva Solo
3 363 Kč
ES271012
Rendlík AFFINITY 16 cm, de Buyer
4 339 Kč
DB370616
OCA1607Z
Novinka
10 490 Kč
RUFOCA1607Z
ImgW.jfif
799 Kč –8 %
735 Kč
TEFL7632932
Rendlík ADAMANT 18 cm, černá, hliník, Fissler
2 250 Kč
FS156155181000
Rendlík MILADY 16 cm, de Buyer
2 499 Kč
DB341016
Nahoru
Další produkty

Kastroly - malé, ale nezbytné hrnce do každé kuchyně

Z jakých prvků se skládá hrnec na omáčku?

Kastroly jsou nižší než běžné hrnce, mají menší průměr než kastroly a dlouhou rukojeť jako pánev. Používají se k vaření tekutin na sporáku, zejména pokud vyžadují zahuštění nebo redukci (např. omáčky, rizoto atd.). Dlouhá rukojeť usnadňuje držení hrnce na místě a zároveň míchání tekutiny kuchyňskou lžící.

K čemu používáte hrnec na omáčku ?

Hrnce jsou velmi všestranné a v každé kuchyni nesmí chybět. Lze je použít pro:

  • příprava a zahušťování omáček
  • vaření malých porcí polévek, dušených pokrmů, dětských jídel, omáček
  • příprava potravin, jako je ovesná kaše nebo pudink
  • ohřívání malých porcí jídla
  • příprava jídla pro jednu nebo dvě osoby

Jaký hrnec na omáčku vybrat?

Na Kulina vám nabízíme široký sortiment pánví ( zde se podívejte na naše nejprodávanější pánve), které jsou vyrobeny z různých materiálů, vyrábějí je spolehlivé značky, jsou k dispozici v různých barvách a jsou určeny pro různé styly interiérů. Pokud si nevíte rady s výběrem hrnec na omáčku , přečtěte si našeho průvodce nákupem hrnců a podívejte se na naše nerezové hrnce z nabídky WMFzwilling, Fissler. Některé z našich hrnců jsou vybaveny poklicí a některé jsou vhodné pro použití v troubě.

Náš tip: Pokud hledáte krásné hrnce do kuchyně, podívejte se na měděné pánve Mauviel, de Buyer nebo Eva solo Vydrží celý život a vypadají velmi elegantně, zejména pokud je zavěsíte na stojan na hrnce. Zde si také můžete přečíst našeho průvodce nakupováním pánví.

Jak se starat o hrnce?

Víte, že většina lidí si koupí sadu hrnců jen dvakrát nebo třikrát za život? Někdy máme tendenci kupovat auto častěji než hrnce! Proto se vyplatí investovat do kvalitních hrnců a těšit se z jejich funkčnosti po mnoho let a při každém vaření. A pokud investujete peníze do kvalitního nádobí, měli byste se o něj také řádně starat. Jak se starat o hrnce a pánve?

  • před prvním použitím si vždy přečtěte pokyny výrobce a ujistěte se, že jste hrnec na omáčku nevložili do myčky, pokud to není doporučeno,
  • nepoužívejte kovové nádobí, které by mohlo poškrábat povrch hrnců, ale dřevěné nebo silikonové kuchyňské náčiní
  • nenechávejte špinavý hrnec na omáčku přes noc nebo ho dlouho namáčejte (zejména pokud je vyroben z nerezové oceli),
  • pokud se chcete zbavit skvrn na povrchu nerezového hrnec na omáčku, vyčistěte jej přípravkem na čištění nerezové oceli,
  • vyhněte se čištění hrnců s keramickým povrchem ocelovou vlnou,
  • ihned po použití vyčistěte železné hrnce a nepoužívejte mýdlo, protože kov je porézní a může absorbovat chuť chemikálií,
  • vyhněte se teplotnímu šoku, nedávejte horké hrnce do studené vody apod.
  • nevařte v litinových hrncích kyselé potraviny (např. rajčata),
  • neukládejte hrnce a pánve s povrchovou úpravou na sebe, protože by mohlo dojít k jejich poškrábání a odštípnutí. Zavěste je na háčky nebo je položte na bok.