odpocet
2 dny
16 hodin
59 minut
42 sekund

Rendlíky

Zobrazit filtry
Zobrazit filtry
Řadit dle
13 položek celkem
Eva Solo Zrušit filtry
Rendlík 16 cm, měď, Eva Solo
3 636 Kč
ES271012
Rendlík 9 cm, měď / nerezová ocel, Eva Solo
2 292 Kč
ES271008
Rendlík MULTI 1,8 l, nerez, Eva Solo
–11 %
2 402 Kč
2 699 Kč
ES246518
Rendlík NORDIC KITCHEN 1,5 l, s poklicí, nerez, Eva Solo ES281216
Rendlík NORDIC KITCHEN 16 cm, s poklicí, Eva Solo
–23 %
1 916 Kč
2 499 Kč
ES280216
Rendlík WHITE LINE 16 cm, Eva Solo
2 085 Kč
ES256618
Rendlík na omáčku nerez 1,8 l Eva Solo
–31 %
1 369 Kč
1 999 Kč
ES202418
Rendlík GREY LINE 13 cm, 1,1 l, hliník, Eva Solo
Novinka
1 869 Kč
ES260311
Rendlík 16 cm, s keramickým vnitřním povrchem, Eva Solo
–22 %
1 850 Kč
2 374 Kč
ES212418
Rendlík GREY LINE 16 cm, 1,8 l, hliník, Eva Solo
Novinka
2 249 Kč
ES260318
Rendlík NORDIC KITCHEN, s poklicí, nerez, Eva Solo
2 801 Kč
ES281220
Rendlík 13 cm, s keramickým vnitřním povrchem, Eva Solo ES212411
Kategory
Rendlík 1,3 l, nerez, Eva Solo
2 043 Kč
ES202413

Kastroly - malé, ale nezbytné hrnce do každé kuchyně

Z jakých prvků se skládá hrnec na omáčku?

Kastroly jsou nižší než běžné hrnce, mají menší průměr než kastroly a dlouhou rukojeť jako pánev. Používají se k vaření tekutin na sporáku, zejména pokud vyžadují zahuštění nebo redukci (např. omáčky, rizoto atd.). Dlouhá rukojeť usnadňuje držení hrnce na místě a zároveň míchání tekutiny kuchyňskou lžící.

K čemu používáte hrnec na omáčku ?

Hrnce jsou velmi všestranné a v každé kuchyni nesmí chybět. Lze je použít pro:

  • příprava a zahušťování omáček
  • vaření malých porcí polévek, dušených pokrmů, dětských jídel, omáček
  • příprava potravin, jako je ovesná kaše nebo pudink
  • ohřívání malých porcí jídla
  • příprava jídla pro jednu nebo dvě osoby

Jaký hrnec na omáčku vybrat?

Na Kulina vám nabízíme široký sortiment pánví ( zde se podívejte na naše nejprodávanější pánve), které jsou vyrobeny z různých materiálů, vyrábějí je spolehlivé značky, jsou k dispozici v různých barvách a jsou určeny pro různé styly interiérů. Pokud si nevíte rady s výběrem hrnec na omáčku , přečtěte si našeho průvodce nákupem hrnců a podívejte se na naše nerezové hrnce z nabídky WMFzwilling, Fissler. Některé z našich hrnců jsou vybaveny poklicí a některé jsou vhodné pro použití v troubě.

Náš tip: Pokud hledáte krásné hrnce do kuchyně, podívejte se na měděné pánve Mauviel, de Buyer nebo Eva solo Vydrží celý život a vypadají velmi elegantně, zejména pokud je zavěsíte na stojan na hrnce. Zde si také můžete přečíst našeho průvodce nakupováním pánví.

Jak se starat o hrnce?

Víte, že většina lidí si koupí sadu hrnců jen dvakrát nebo třikrát za život? Někdy máme tendenci kupovat auto častěji než hrnce! Proto se vyplatí investovat do kvalitních hrnců a těšit se z jejich funkčnosti po mnoho let a při každém vaření. A pokud investujete peníze do kvalitního nádobí, měli byste se o něj také řádně starat. Jak se starat o hrnce a pánve?

  • před prvním použitím si vždy přečtěte pokyny výrobce a ujistěte se, že jste hrnec na omáčku nevložili do myčky, pokud to není doporučeno,
  • nepoužívejte kovové nádobí, které by mohlo poškrábat povrch hrnců, ale dřevěné nebo silikonové kuchyňské náčiní
  • nenechávejte špinavý hrnec na omáčku přes noc nebo ho dlouho namáčejte (zejména pokud je vyroben z nerezové oceli),
  • pokud se chcete zbavit skvrn na povrchu nerezového hrnec na omáčku, vyčistěte jej přípravkem na čištění nerezové oceli,
  • vyhněte se čištění hrnců s keramickým povrchem ocelovou vlnou,
  • ihned po použití vyčistěte železné hrnce a nepoužívejte mýdlo, protože kov je porézní a může absorbovat chuť chemikálií,
  • vyhněte se teplotnímu šoku, nedávejte horké hrnce do studené vody apod.
  • nevařte v litinových hrncích kyselé potraviny (např. rajčata),
  • neukládejte hrnce a pánve s povrchovou úpravou na sebe, protože by mohlo dojít k jejich poškrábání a odštípnutí. Zavěste je na háčky nebo je položte na bok.