Sada nožů CLASSIC, sada 6 ks, „Verze Santoku“, s blokem, WÜSTHOF
Kód: WU1090270601Související produkty
Detailní popis produktu
Dokonalý originál pro fanoušky kvalitních potravin. Ideální blok na nože CLASSIC White. WÜSTHOF navrhl blok na nože, který odpovídá vzhledu a charakteru nožů Classic White. Designově zpracovaný blok na nože nabízí flexibilitu v ukládání Wüsthof nožů. Nejedná se jen o designový kus do kuchyně; je to také atraktivní dárek. Blok na nože je k dispozici naplněný noži z řady Classic White. Nové modely Classic s bílými, barevně odolnými rukojeťmi doplňují úspěšnou řadu nožů WÜSTHOF Classic za srovnatelnou cenu. Moderní leptané logo na čepeli a trojzubec na rukojeti značí kvalitu WÜSTHOF.
Blok obsahuje 6ks:
- 1030200409 Classic White Nůž na zeleninu 9 cm
- 1030201614 Classic White Nůž na uzeniny 14 cm
- 1030231317 Classic White Santoku 17 cm
- 1030200120 Classic White Kuchařský nůž 20 cm
- 3030285023 Ocílka
- 1040294901 Kuchyňské nůžky bílé
Rozměry prázdného bloku: 22,5 x 9 x 25,5 cm (d x š x v)
Kvalita – Made in Germany / Solingen.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
✓ Německá rodinná společnost vyrábějící celosvětově oblíbené nože |
Domovem německé rodinné společnosti Wüsthof je Solingen, město s mnohaletou nožířskou tradicí. Značka zde vyrábí od roku 1814 pomocníky pro krájení té nejvyšší kvality. V jejím širokém sortimentu naleznete nože pro každý kulinářský úkon a také další vybavení do kuchyně.
WÜSTHOF je německá rodinná firma, která již po sedm generací vyrábí s nadstandartní péčí nože proslulé po celém světě. Jejich čepele jsou kovány ze špičkové, nerezové, nožířské oceli. Nože WÜSTHOF vynikají skvělými užitnými vlastnostmi a zaujmou kvalitním zpracováním. Vysoký komfort při jejich použití je dán ergonomicky tvarovanými rukojeťmi a perfektním slícováním jednotlivých částí, které zabraňuje zachycování nečistot. Produkty této značky tak splňují i náročné hygienické normy. Tajemství perfektní ostrosti a dlouhé životnosti nožů WÜSTHOF spočívá ve speciálním procesu broušení řízeném a kontrolovaném počítačem. I to je jeden z důvodů, proč jsou dnes oblíbeny profesionálními šéfkuchaři i nadšenými amatéry ve více než 80 zemích.