odpocet
1 den
9 hodin
8 minut
0 sekund

Špikovací nože

Zobrazit filtry
Zobrazit filtry
Řadit dle
25 položek celkem
Špikovací nůž ALL * STAR 10 cm, černé logo, Zwilling
–40 %
869 Kč
1 460 Kč
ZW1020437
145046 spikovaci nuz classic line wmf
–15 %
588 Kč
699 Kč
WM1874536030
D764 10 white GUDED76410
Špikovací nůž TWIN GRIP 10 cm, zelená, ZWILLING ZW38094101
Špikovací nůž TWIN GRIP 9 cm, žlutá, ZWILLING
–9 %
231 Kč
255 Kč
ZW38091081
Špikovací nůž CLASSIC 10 cm, WÜSTHOF
1 989 Kč
WU406610
Špikovací nůž TWIN GRIP XS 9 cm, ZWILLING
–10 %
265 Kč
295 Kč
ZW38601090
Špikovací nůž KAPPA 10 cm, stříbrná, Güde Solingen GUDE76410
Špikovací nůž PROFESSIONAL "S" 10 cm, ZWILLING
1 742 Kč
ZW31020101
Špikovací nůž TWIN CHEF 2 10 cm, ZWILLING
899 Kč
ZW34910101
Špikovací nůž TWIN GRIP 10 cm, tyrkysová, ZWILLING ZW38160100
Kategory
Špikovací nůž 12 cm, černá, plast, Victorinox VN5200312
M764 10 GUDEM76410
Špikovací nůž ALPHA OAK 13 cm, hnědá, Güde Solingen GUDEE76413
Špikovací nůž ALPHA POM 13 cm, černá, Güde Solingen GUDE176413
Špikovací nůž CLASSIC 9 cm, WÜSTHOF
1 829 Kč
WU406609
Špikovací nůž CLASSIC IKON 9 cm, WÜSTHOF
2 359 Kč
WU408609
Špikovací nůž CLASSIC IKON CREME 12 cm, WÜSTHOF
2 629 Kč
WU4086012
Špikovací nůž CLASSIC IKON CREME 9 cm, WÜSTHOF
2 359 Kč
WU4086009
Špikovací nůž FOUR STAR® 10 cm, ZWILLING
1 350 Kč
ZW31070101
4045a
799 Kč
WU1035048112
Špikovací nůž IKON 9 cm, WÜSTHOF
3 949 Kč
WU498609
Špikovací nůž TWIN GOURMET 10 cm, ZWILLING
–11 %
570 Kč
646 Kč
ZW31620100
Nahoru
Další produkty

Nože na sádlo - snadné krájení kousků masa

Co je to špikovací nůž?

špikovací nůž nazývaný také "plátkovací nůž" je tenký, hladký nůž s vynikající kvalitou řezu a špičatou 17cm čepelí. Tento nůž je ideální pro:

  • krájení červeného masa nebo drůbeže
  • jemné krájení syrových nebo vařených filetů
  • krájení rovnoměrně silných plátků
  • larding

Na adrese Kulina, najdete profesionální nože na sádlo od společností Zwilling, Wusthof nebo WMF, vyrobené z odolné vysoce kvalitní nerezové oceli.

Jak se dělá sádlo?

Sádlo je kulinářská technika používaná při přípravě velkých kusů masa. Jedná se o vplétání dlouhých pruhů tuku do masa pomocí speciálního nože zvaného larding knife. Díky přistání, kdy se tuk během pečení rozpouští, jsou pečeně nebo žebírka vlhčí, měkčí a chutnější.

Po odříznutí proužků sádla dejte sádlo před začátkem sádlování do mrazáku - po ztuhnutí se budou proužky lépe vkládat do masa.

Jak se starat o špikovací nůž?

Kuchyňské nože představují nemalou investici, takže pokud chcete, aby vám špikovací nůž vydržel dlouho, dodržujte tato jednoduchá pravidla pro čištění a skladování nožů:

  • nože jsou často vhodné do myčky, ale doporučujeme čistit nůž ručně, protože čisticí prostředky v myčce mohou poškodit povrch ocelové čepele
  • pokud má nůž dřevěnou rukojeť, nedávejte ho do myčky nádobí
  • abyste zabránili vysychání dřevěných rukojetí, pravidelně je mažte lněným olejem nebo včelím voskem
  • ukládejte nůž odděleně, aby se čepele neztupily. Použijte blok na nože nebo pouzdro na nůž
  • pravidelně brousit nůž pomocí brousek na nože

Pokud v kuchyni často připravujete maso, můžete si prohlédnout také naši nabídku vykosťovacích a filetovacích nožů.