Struhadla, kráječe a vykrajovače
Struhadla a kráječe - nejlepší způsob krájení ovoce a zeleniny
Jaké jsou výhody kuchyňských struhadel a kráječů?
Struhadla a kráječe vám pomohou rychleji a snadněji nakrájet zeleninu na malé a rovnoměrné kousky. Proto jsou velmi užitečné pro přípravu všech druhů salátů a zeleninových pokrmů.
Jaký je rozdíl mezi krouháním a strouháním zeleniny?
pojmy "strouhání" a "drcení" se často používají zaměnitelně, jedná se však o dva různé, ale příbuzné procesy. Skartování znamená nakrájení čehokoli na tenké proužky pomocí ručního nebo elektrického skartovače. Strouhání je naopak proces, při kterém se potraviny rozmělňují na krátké kousky podobné drobkům.
Jaké typy kuchyňských struhadel a kráječů najdete na Kulina?
Kulina nabízí výběr různých kuchyňských struhadel a kráječů vhodných na zeleninu i ovoce. Všechny naše výrobky jsou vysoce kvalitní kuchyňské nástroje od spolehlivých značek, jako je Microplane (značka specializující se na struhadla, která si často vybírají nejlepší šéfkuchaři), WMF a Joseph Joseph, takže si můžete být jisti, že vám naše struhadla vydrží dlouho.
Na stránkách Kulina najdete:
- kuchyňská struhadla (krabicová, plochá, bubnová, na sýr atd.)
- kráječe na mandolínu
- spiralizér (na výrobu zeleninových nudlí)
- kráječe sýra
- kráječe na pizzu (vhodné i na krájení měkkých koláčů, dortů, focaccia atd.)
- kráječe zeleniny a ovoce (včetně kráječů na ovoce, kráječů jablek a jádřinců)
- kráječe vajec
- škrabky a nože na těsto
Jaká struhadla používají šéfkuchaři?
Mezi struhadla, která elitní kuchaři používají nejčastěji, patří struhadla značky Microplane. Značka je proslulá svými ručními struhadly a Zestery - jemnými struhadly ideálními pro strouhání zázvoru, česneku a citronové kůry.
Můžete si také prohlédnout naši sbírku kuchyňských robotů a elektrických sekáčků a krouhačů, které můžete použít na větší množství zeleniny a další kulinářské úkony kromě strouhání.