Univerzální vařič Sous Vide Steba SV 50
Kód: STEBASV50Detailní popis produktu
Univerzální ponorný vařič SV 50 od německého výrobce Steba je výborným pomocníkem při vaření metodou Sous-vide. Sous vide je v podstatě pomalé vaření při konstantní nízké teplotě, během kterého se v pokrmu zachová maximum štávy, chuti a vůně a také zdraví prospěšných látek. Maso vařené metodou Sous vide je měkké, křehké a šťavnaté. S tímto ponorným vařičem můžete vařit jako šéfkuchaři z nejlepších restaurací i vy. Vařič můžete používat v jakékoliv nádobě, která je hluboká více než 15 cm. Tělo vařiče je vyrobeno z nerezové oceli. Informaci o aktuální teplotě vám předá LCD displej. Můžete si nastavit časovač až na 99 h a přesná regulace teploty zajistí, vždy správnou teplotu pro daný typ vaření. Univerzální vařič Steba je mobilní, skladný a snadno použitelný. Vařte jako profesionálové!
SPECIFIKACE
Rozměry vnější (v x š x h): 37,5 x 8 x 10,5 cm
Rozměry balení (v x š x h): 40 x 10 x 12 cm
Hmotnost přístroje: 1,1 kg
Hmotnost balení: 1,2 kg
Příkon: 800 W
Typ vařiče: ponorný
Cirkulace vody: 0,8 l / min
Časovač: až 99 h
Materiál: nerezové tělo, odolný plast
Barva: černá, nerezová
VÝHODY A NEVÝHODY
|
|
Vyšší pořizovací cena |
PRAKTICKÉ RADY
Sousvide ponorný vařič Steba lze použít do jakékoliv nádoby o hloubce 15 cm a více.
Vařič SV 50 ohřeje 20 l vody na teplotu 56 °C s přesností na 0,5 °C přibližně za 45 min.
Vhodné na sporák: NE
Vhodné do trouby: NE
Vhodné do myčky: NE
A jak to vlastně funguje?
Metoda Sous Vide byla tajemstvím těch nejlepších šéfkuchařů po desetiletí, nyní je ale dostupná i pro běžné uživatele. Jedná se o přípravu potravin za nižších teplot ve vakuu.
|
Zavakuovat | Zlehka vařit | ||
Maso připravované ve vakuu si zachovává všechny své přírodní chutě. Pokud jej ale ještě dobře ochutíte, prostoupí chuť koření celým masem. |
Nejdůležitější moment celého postupu - vakuování. Tímto krokem vysajete vzduch ze sáčku, uzavřete jej a zabráníte tak, aby chutě a aroma opustilo sáček během vaření |
Při této metodě se ingredience vaří déle, jemněji a při nižších teplotách. Pokud chcete hovězí medium rare, neměli byste například překročit teplotu 56,5°C. |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sous Vide hrnce a příslušenství |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 1.3 kg |
Počet kusů: | 1 ks |
Typ produktu: | Vakuování a Sousvide |
Margin: | A |
K překladu: | CZ AUTO |
Výrobce: | Steba |
Margin-category: | C |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.