WMF ProfiResist
Profi Resist
Nepřilnavá pánev na celý život
Koupit
Nerezová a přitom nepřilnavá
Ochranná mřížka
Nepřilnavý povrch PermaDur je chráněn vyvýšenou strukturou z nerezové oceli ve tvaru včelí plástve. Ta nejen chrání proti poškrábání, ale umožňuje také ideální rozložení tuku pro rovnoměrné opečení a křupavé osmažení.
Nepřilnavý povrch PermaDur
Mimořádně odolný, bez škodlivých látek. Vhodný jak pro bleskové opečení, tak pro šetrnou tepelnou úpravu na malém množství tuku (např. na ryby, vejce nebo palačinky).
Rychlý a rovnoměrný ohřev
Pánve jsou vyrobené z třívrstvého materiálu - hliníkové jádro, vnitřní nerezová ocel 18/10 a vnější extrémně odolná chromová ocel. Tento materiál rovnoměrně distribuuje teplo po celém svém povrchu.
Do trouby i na indukci
Pánve jsou odolné vůči teplu až do 260°C a vhodné pro všechny typy varných desek, včetně indukčních.
"Naprostá spokojenost, nepřipaluje ale maso se krásně opeče. Dobře se myje i bez myčky."
Marcela M.
"Perfektní pánev! Úprava profi resist funguje bezvadně. Dokoupím další ;-)"
Dušan E.
Marcela M.
"Perfektní pánev! Úprava profi resist funguje bezvadně. Dokoupím další ;-)"
Dušan E.
WMF Profi Resist - to nejlepší z obou světů
Nepřilnavé pánve
Nerezové pánve
WMF Profi Resist
Hlavní nevýhoda
Rychle se poškrábou
Nezkušeným se pokrm přichytává
To nejlepší z obou světů
Hlavní výhoda
Snadná údržba
Lze je zahřát na vysokou teplotu pro rychlé opečení a zatažení masa.
Opečeno jako na nerezové pánvi. Snadně a s pohodlnou údržbou jako u pánve nepřilnavé.
Vhodné na přípravu
Vejce nebo palačinky se na nich nepřichytí a údržba je velmi snadná. Steak však na nich připravíte ztěží - nemohou se zahřát na vysokou teplotu a na mase se vám na nepřilnavém povrchu nevytvoří kůrka a výpečky, které jsou pro chuť masa klíčové.
Pánve z oceli jsou ideální pro přípravu masa. Vyžadují ale trochu zručnosti a zkušenosti. A mnohým jednoduše nevyhovují, obzvlášť pro přípravu delikátních potravin jako jsou ryby nebo vejce.
Univerzální.
Jak dlouho vydrží
Pokud se nepřilnavý povrch poškrábe, svou nepřilnavost ztrácí. Pozor také při nákupu levnějších pánví. Nekvalitní nepřilnavé povrchy mohou obsahovat PFOA a další zdraví škodlivé látky, které se při poškrábání uvolňují do jídla.
Lehké pánve se mohou zdát skvělé pro vaření, ale po roce často zjistíte, že se začínají prohýbat. Pánev se pak neprohřívá rovnoměrně a palačinky tak budou na okrajích připálené a ve středu nedopečené.
Lehké pánve se mohou zdát skvělé pro vaření, ale po roce často zjistíte, že se začínají prohýbat. Pánev se pak neprohřívá rovnoměrně a palačinky tak budou na okrajích připálené a ve středu nedopečené.
Obzvlášť odolné a vydrží prakticky na celý život
Nepřilnavá pánev na celý život.
Odolá poškrábání a vydrží i vysoké teploty pro opékání masa.
Odolá poškrábání a vydrží i vysoké teploty pro opékání masa.
5 položek celkem