Zapékací mísa 14 x 11 cm, zelená, keramika, Staub

Kód: ST405111410
Značka: Staub
662 Kč
Skladem (2 ks)

Vykouzlete rychlá a chutná jídla, kterými potěšíte svou rodinu nebo přátele! Nadčasový design a praktické vlastnosti keramické zapékací mísy Staub vám s tím pomohou.

  • obdélníková keramická mísa pro jakýkoliv recept do trouby
  • odolná glazura se snadno čistí a je odolná proti poškození
  • vhodné do myčky na nádobí, klasické trouby (do 300 °C), ledničky i mrazáku (do -20 °C)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hlavní výhody:

  • obdélníková keramická mísa pro jakýkoliv slaný i sladký recept do trouby
  • minimalistický design se skvěle hodí do tradičního i moderního kuchyňského prostředí
  • ideální pro menší porce nebo dezerty
  • univerzální - skvělá na zapékání, pečení i servírování
  • z trouby lze přenést přímo na stůl pro stylové servírování
  • ergonomické rukojeti pro pohodlnou manipulaci
  • vysoká odolnost vůči nárazům a teplotním šokům
  • lesklá smaltovaná glazura je odolná vůči skvrnám a snadno se čistí
  • stohovatelné pro snadné uskladnění
  • dostupné v různých barvách a velikostech
  • vhodné do myčky na nádobí, klasické trouby (do 300 °C), ledničky i mrazáku (do -20 °C)

Dodatečné informace:

  • celkové rozměry: 18,8 x 4,3 x 12,3 cm
  • objem: 400 ml
  • materiál: keramika

Doplňkové parametry

Kategorie: Zapékací mísy a misky
Hmotnost: 0.4 kg
Barva: Zelená
Materiál: Keramika
Rozměr: 14 cm
Objem: 0,4 l
Počet kusů: 1 ks
Vlastnosti: Vhodné do myčky, Vhodné do trouby
Typ produktu: Zapékací miska
Margin: D
K překladu: CZ AUTO
Výrobce: Staub
Margin-category: B

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

✓ Francouzský výrobce světoznámého litinového nádobí
✓ Optimální udržování a distribuce tepla, odolnost proti teplotním šokům
✓ Pro domácí kuchaře i profesionální kuchyně
Legendární hrnce, grilovací pánve, WOK, kastroly na soté apod.

104414

Francouzská společnost Staub vyrábí od roku 1974 proslulé litinové nádobí známé po celém světě. Všechny typické produkty této značky jsou nepřilnavé a vysoce odolné vůči teplotním šokům, odřením i poškrábání. I proto jsou tolik populární mezi michelinskými kuchaři a v současné době se prodávají ve více než 50 zemích.

Francis Staub založil svou společnost v roce 1974 v Alsasku, východním regionu Francie, který je znám svou bohatou gastronomickou historií. Odlévané smaltované železo je pak tradiční a vysoce odolný materiál, který najde využití především při dlouhém vaření. Výborně totiž udržuje teplotu a zajišťuje její rovnoměrnou distribuci. Nádobí Staub je smaltované po obou stranách a vyrábí se přímo ve Francii ve třech výrobních závodech. Je vhodné jak pro profesionální kuchaře, tak pro začátečníky, kteří rádi objevují chutné a zdravé pokrmy. A kromě již legendárních hrnců nabízí Staub širokou paletu litinového nádobí jako kastroly na soté, grilovací pánve, tajine, woky.