Zapékací mísy a misky

56 položek celkem
Zapékací mísa 36 x 23 cm, červená Burgundy, Emile Henry EH349652
Zapékací mísa DONABE 15 cm, žlutá, keramika, MIJ
1 019 Kč
MIJC8140
Zapékací mísa LEGIO NOVA, velká, obdélník, Eva Solo ES887280
Zapékací mísa LEGIO NOVA, ovál, Eva Solo
4 805 Kč
ES887299
130121 zapekaci misa 29 x 19 cm kremova clay emile henry
1 059 Kč
EH029650
Zapékací mísa MOMENTS 24 cm, slonovinově bílá, litina, Fissler FS064500240000
Jídelní miska 400 ml, sada 4 ks, tyrkysová, keramika, Staub ST405081510
Zapékací mísa CARACTERE 26x18,5 cm, skořicová, REVOL RV654548
Zapékací mísa MOMENTS 20 cm, slonovinově bílá, litina, Fissler FS064500200000
Zapékací mísa MOMENTS 20 cm, vínově červená, litina, Fissler FS064510200000
Zapékací mísa 14 x 11 cm, oranžová, keramika, Staub ST405111430
Zapékací mísa 17 cm, bílá, keramika, Staub
630 Kč
ST405111550
Zapékací mísa 14 x 11 cm, bílá, keramika, Staub
630 Kč
ST405111420
Zapékací mísa MOMENTS 24 cm, vínově červená, litina, Fissler FS064510240000
Zapékací mísa 20 x 15 cm, oranžová, keramika, Staub ST405111450
Zapékací mísa LEGIO NOVA, malá, obdélník, Eva Solo ES887278
Zapékací mísa 17 cm, červená, keramika, Staub
630 Kč
ST405111530
Zapékací mísa 14 x 11 cm, modrá, keramika, Staub
630 Kč
ST405111400
Jídelní miska 400 ml, sada 4 ks, slonová kost, keramika, Staub ST405081530
hi 885230
1 201 Kč
ES885230
Nahoru
Další produkty

Nádobí do trouby - nezbytný doplněk vaší kuchyně

Co je ideální zapékací mísa?

Zapékací mísa často nazývaná kastrol, pravděpodobně z archaického francouzského slova casse, které znamená malý hrnec na omáčku, je velká hluboká mísa používaná jak v troubě, tak jako servírovací nádoba (z tohoto důvodu je někdy opatřena malými uchy). Je to jeden ze základních kuchyňských nástrojů, který lze použít k různým účelům. Zapékací mísu můžete použít na sladké i slané pokrmy, na dezerty i večeře, zeleninu, maso nebo ovoce. Může sloužit jako náhrada pekáč nebo dokonce zapékací mísy, takže si pořiďte kvalitní zapékací mísa , která vám bude sloužit dlouho a bude dobře vypadat na vaší kuchyňské desce.

Nádobí do trouby je vyrobeno ze žáruvzdorných materiálů, jako je sklo, kov nebo kamenina, které odolávají teplotám 250 °C a jsou vhodné pro použití v troubě.

K čemu můžete použít zapékací mísa ?

Nádobí na pečení lze použít k mnoha kulinářským experimentům, takže kvalitní zapékací mísa vám bude sloužit nejen mnoho let, ale také poměrně často. K vaření můžete použít zapékací misku:

  • zapékané pokrmy (makaróny nebo zelenina)
  • brambory au gratin
  • enchiladas a quiche
  • ovocné drobky
  • lasagnas
  • maso

Na stránkách Kulina najdete převážně keramické, porcelánové a kameninové nádobí do trouby. Pokud hledáte skvělé zapékací mísa , měli byste se podívat na nabídku značky Revol. Zaručujeme vám, že budete ohromeni tvary a barvami jejich keramiky! Legendární nádobí na pečení francouzské značky Emile Henry vyrobené z keramiky HR® (High Resistance), která zajišťuje rovnoměrné šíření tepla a umožňuje dokonalé propečení pokrmu až do samého středu. Jejich retro vzhled a krásné barvy se budou skvěle vyjímat v každé kuchyni a můžete je snadno použít k servírování pokrmů přímo z trouby na stůl a do lednice.

Nezapomeňte používat kovové náčiní, protože může poškrábat vnější vrstvu keramického nádobí!