Japonský nůž CHAI DAO DAMASCUS 16 cm, hnědá, Güde Solingen
Kód: GUDEDA774216Detailní popis produktu
Hlavní výhody:
- exkluzivní japonský nůž šéfkuchaře od německé společnosti Güde
- všestranný kuchyňský nůž, vhodný na řezání, sekání i drcení nejrůznějších druhů potravin
- ručně ukováno z více než 300 vrstev oceli - jedné extrémně tvrdé, vysoce legované a druhé houževnaté, měkčí a flexibilní niklové
- nůž nemá žádné tvrdé jádro, běžné u jiných damaškových nožů, jedná se o tzv. divoký damašek
- proces kování trvá 2 dny, kdy výsledkem je čepel nejvyšší kvality a unikátního vzoru
- po ukování následuje dokončení ve více než 50 ručních operacích
- na rukojeť byl použit až 1500 let starý zkamenělý pouštní habr, jehož nádherná kresba dokonale podtrhuje unikátnost tohoto nože
- rukojeť je ergonomicky tvarovaná a je zakončena typickým výrazným zakončením Güde pro příjemnou a bezpečnou práci za všech okolností
- ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování
- perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky
- každý nůž je unikátní jak vzorem čepele tak vzorem rukojeti
- součást jedné z nejpůsobivějších sérií kuchyňských nožů Güde - DAMASCUS
- baleno v dárkové krabičce, jejíž součástí je i lněný hadřík na čištění nože
Dodatečné informace:
- délka čepele: 16 cm
- délka rukojeti: 12 cm
- materiál čepele: damašková ocel
- materiál rukojeti: zkamenělý pouštní habr
- nevhodné do myčky na nádobí, čistěte po každém použití teplou vodou a osušte lněným hadříkem
- nepoužívejte kyselé nebo abrazivní čisticí prostředky
- neskladujte volně v zásuvce
- nepoužívejte řeznou plochu z kamene nebo keramiky, mohly by otupit nebo poškodit ostří
Doplňkové parametry
Kategorie: | Japonské nože |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Barva: | Hnědá |
Materiál: | Damašková ocel |
Rozměr: | 28 cm |
Délka čepele: | 16 cm |
Počet kusů: | 1 ks |
Typ produktu: | Japonský nůž |
Série: | Güde Damascus |
Margin: | E |
K překladu: | CZ AUTO |
Výrobce: | Güde Solingen |
Margin-category: | B |
KULINA | Güde knives from Solingen
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář